همه صابون ها با سودا (یا پتاس) ساخته می شوند، اما مراقب باشید، آنها حاوی آن نیستند زیرا این ماده با چربی ها واکنش نشان داده است و یک مولکول کاملاً جدید را تشکیل می دهد.
پس از انجام واکنش شیمیایی، زمانی که صابون حلزون والنسی از قالب خارج شد، PH را اندازه گیری می کنیم.
یک صابون (چه صنعتی، چه صنایع دستی یا خود تولیدی) دارای pH بین 8.5 تا 10 است این به ما می گوید که صابون یک ماده آرایشی اساسی است.
این pH به پاکسازی پوست کمک می کند، اما تأثیر منفی احتمالی دارد که در موارد خاص حساسیت، باعث خشکی بیش از حد می شود و پوست زمان بیشتری می برد تا دوباره تعادل خود را حفظ کند.
عدم امکان مداخله به هیچ وجه در pH (که نمیتوانیم آن را به سمت پایین تغییر دهیم، در غیر این صورت پایداری خود صابون) تخفیف سودا اعمال میشود تا سعی شود صابون تا حد ممکن تهاجمیتر شود.
صابون یک ترکیب قلیایی است و برخلاف آنچه برخی از صابون های صنعتی پیشنهاد می کنند، نمی توان صابونی با PH «خنثی» به دست آورد تمام صابون های جامد با pH کمتر از 8، مواد شوینده مصنوعی (به اصطلاح صابون های غیر صابونی) هستند که از ترکیب سورفکتانت ها، عوامل کف کننده و تنظیم کننده های pH به دست می آیند.
اگر تنظیم کننده های pH (در این مورد اسیدها) برای کاهش قلیایی بودن صابون اضافه می شد، واکنشی که باعث ایجاد نمک صابون می شود اتفاق نمی افتاد!
پس چگونه میتوانید این صابون را که تا به حال تمام معیارهای ارزان بودن (اگر با خرید کرههای کمیاب و روغنهای ضروری برای خوشبو کردن آن پول خود را از دست ندادهایم) و احترام به محیط زیست را برآورده کرده است، کمتهاجمیتر کنید؟
با توجه به اینکه نوشابه با چربی های مختلف با توجه به ضرایب دقیق واکنش متفاوتی نشان می دهد، می توانیم با ایجاد درصدی که در بین صابون سازهای خانگی به آن «تخفیف سودا» می گویند، کمی کمتر از آن استفاده کنیم یعنی: بیایید کمتر سودا (یا پتاس، همیشه بسته به صابونی که با آن کار می کنیم) بریزیم.
این اجازه می دهد تا بخشی از چربی ها واکنش نشان ندهند و آزاد (اما نه در حالت اولیه خود) در صابون باقی بمانند هر چه تخفیف بیشتر باشد (اما همیشه در حدود 10%) صابون ما ابریشمی تر خواهد بود و پوست ما را نرم می کند.
در این مرحله میتوانم بگویم که صابون طبیعی به خاطر همه چیزهایی که در مقایسه با صابون صنعتی ندارد، قابل قدردانی است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.