تولید کنسرو هلو

فصل تابستان هلو است. در این مدت تازه ترین هستند و بیشترین طعم و ارزش غذایی را دارند. بهتر است هلوهایی را با پوست کشیده و تیره انتخاب کنید که کمی تحت فشار باشد.

برای رسیدن هلو، آنها را در یک کیسه کاغذی یا نزدیک طاقچه با نور خورشید قرار دهید. لازم به ذکر است که تجارت هلو درختی ایرانی بسیار رواج یافته و از این نظر شاهد رتبه قابل قبولی در سطح جهانی می باشیم.

هنگام خرید کنسرو هلو، مردم باید از آنهایی که شربت بیش از حد دارند اجتناب کنند و به دنبال انواع بدون قند اضافه شوند.

در اینجا چند ایده برای گنجاندن هلو در رژیم غذایی وجود دارد:

یک سالاد تابستانی را با سبزیجات مخلوط یا اسفناج شروع کنید و آجیل بو داده خشک، هلو تازه، موزارلای تازه و مرغ کبابی، ماهی قزل آلا یا توفو را اضافه کنید. با سس بالزامیک بپاشید.
هلو را به عنوان یک میان وعده سریع و آسان و بدون نیاز به زمان آماده سازی مصرف کنید.
هلو را به یک ظرف صبحانه اضافه کنید. هلو ورقه شده یک افزودنی عالی برای بلغور جو دوسر و غلات سرد است. آنها همچنین می توانند یک تاپر عالی برای پنکیک، وافل و نان تست فرانسوی باشند.میوه ها در انواع مختلفی موجود هستند یکی از انواع پر طرفدار هلو انجیری، هلو انجیری زعفرانی است.

هلو را در یک لیوان لیموناد، چای سرد یا آب مخلوط کنید تا طعم تازه و میوه ای داشته باشید.
برای یک دسر سریع و سالم، هلوهای تکه‌شده را با قطره‌ای عسل و دارچین بپزید.
با هلوهای خرد شده، انبه، هالاپینو، فلفل قرمز و فلفل چیپوتل یک سالسا تازه درست کنید. سالسا می تواند طعم و بافت را به غذاهایی مانند تاکو اضافه کند.
چند تکه هلو یخ زده را به اسموتی اضافه کنید. آنها را با آب آناناس، نصف یک موز یخ زده و ماست یونانی مخلوط کنید تا یک خوراکی شیرین و تند داشته باشید. هلو آبدار سرشار از انواع ویتامین ها و مواد معدنی و ترکیبات مفید گیاهی است؛ هلو دارای مقدار زیادی فیبر است.

اگرچه هلو از یک غذای فوق العاده دور است، اما می تواند نقش مهمی در سلامتی به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل داشته باشد.

بر اساس تجزیه و تحلیل اجزای اصلی (PCA)، یک مدل ارزیابی و درجه بندی برای هلو تازه برای ارائه راهنمایی برای انتخاب هلو تازه برای بازار مصرف ایجاد شد. رویکرد و یافته‌های ارائه‌شده در اینجا ممکن است برای ارزیابی و درجه‌بندی مؤثر در طول تولید میوه در دنیای واقعی مفید باشد. هلو قرمز محصولی است که بازار خوبی در سایر کشورها دارد و می توان حجم زیادی از تولیدات کشورها به آن ها صادر کرد.

آنها به طور بالقوه می توانند کارایی پردازش را بهبود بخشند، هزینه ها را کاهش دهند و ضایعات را در یک سیستم ارزیابی کیفیت خودکار به حداقل برسانند.

  • منابع:
    1. A Comprehensive Peach Fruit Quality Evaluation Method for Grading and Consumption

  • تبلیغات:
    1. درمان بیماری پارکینگسون با خوردن ارده امکان پذیر شد!
    2. 20 روش جذاب و ساده جهت جذب سرمایه
    3. تولید روغن موتوری به رنگ آبی در ایران!!
    4. استفاده از سفید کننده در تولید نوشیدنی های انرژی زا!

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.