از آنجایی که خرما و خرمای مرطوب در زمان برداشت با هم تفاوت دارند، در زمانی که خرما روی درخت است و میرسد، خرما نمک و مواد مغذی بیشتری جذب میکند همچنین خرما پیارم بندرعباس نیمه رسیده و رسیده خرما از این نظر که این تفاوت ها به شرح زیر است.
عبارت است از مقدار آهن در خرماهای هم وزن از رطوبت آن بیشتر باشد خرما نسبت به رطوبت کلسیم بیشتری دارد خرما نسبت به آب ویتامین بیشتری دارد خرما در مقایسه با خرمای مرطوب فیبر بیشتری دارد آجیل حاوی ویتامین C بیشتری نسبت به خرما است.
اگر قصد دارید آنها را برای مدت طولانی مرطوب نگه دارید، حتما آنها را در ظرف پلاستیکی در فریزر قرار دهید خرما شرایط نگهداری خاصی ندارد و اغلب خواص نگهداری بالایی دارد میوه های مرطوب خوشمزه، نرم و لطیف هستند همانطور که می دانید بهتر است هر میوه را در زمان خود مصرف کنید.
تا بدن از خواص این میوه ها بهره مند شود در مطلب فوق تفاوت خرما و خرمای تر را ارائه کرده ایم اگر قصد دارید خرما و شلغم را در برنامه غذایی خود بگنجانیدفراموش نکنید که مصرف زیاد این مواد قندی باعث چاقی می شود.
اغداران به نوعی از نخل خرما می گویند زیرا در این مدت رنگ مرطوب تیره شده و به رنگ زرد مایل به قهوه ای در می آید. البته در برخی مناطق روش خاصی برای برداشت درختان خرما وجود دارد از این روش برای خرماهایی استفاده می شود.
که می توان آن را خیس خورد. در این روش تمام محصول خرما را جمع آوری می کنند و قسمتی از آن را به صورت خام در بازار می فروشند و بقیه را روی حصیر پهن می کنند تا رسیده و تبدیل به خرما شود همانطور که می دانید بافت رطب نسبت به خرما نرمتر و میزان آب موجود در آن بیشتر از خرما است.
برای بهره مندی از مزایای چیدن مرطوب میوه ها در زمانی که هنوز رنگشان زنده است و نگهداری آنها در دمای مناسب برای رسیدن مانند مضافتی و کبکاب طلایی برخی دیگر در حرارت نخل تا نیمه خشک شدن آن روی نخل می مانند که به آن مرطوب می گویند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.