خیار یکی از معروف ترین سبزیجاتی است که در صنعت ترشی در سطح جهانی مورد استفاده قرار می گیرد.
در نتیجه، مصرف خیارشور در بازار پس از گسترش غذاهای آماده در سراسر جهان افزایش یافته است، به طوری که وقتی صحبت از خیارشور می شود، در ایالات متحده، ترشی خیار مورد نظر است.
ترشی هزاران سال است که برای حفظ مواد غذایی پس از فصل رشد استفاده می شود.
بیشتر دستور العمل های ترشی به نمک، سرکه و چاشنی نیاز دارند. خیارشور معمولاً در ایالات متحده و کانادا به عنوان ترشی یا در بریتانیا، ایرلند، استرالیا و نیوزلند به عنوان ترشی شناخته می شود.
روش تهیه آن بسیار ساده است: خیار تازه را در آب نمک، سرکه یا محلول دیگری ترشی کنید و بگذارید برای مدتی تخمیر شود، یا خیارها را در محلول اسیدی یا از طریق ترش کردن با تخمیر لاکتو فرو کنید.
امروزه صنعت خیارشور در گرو انتخاب خیار در ضوابط توسعه یافته و ویژه است چرا که شرکت های تخصصی برای تامین خیار کارخانجات بذر خیار را به کشاورزان عرضه می کنند.
برخی از شرکتها بذرها را بین کشاورزان توزیع میکنند تا از رعایت استانداردهای آن اطمینان حاصل کنند و سپس خیارها را پس از برداشت به ایستگاههای جمعآوری منتقل میکنند، جایی که در اندازههای مختلف جدا میشوند و سپس آن را در معرض روشهای پاکسازی قرار میدهند تا ساقهها و گلهای گیاه و هر گونه خارجی از آن جدا شود.
به گفته وزارت کشاورزی آمریکا، یک فنجان خیارشور معادل 23 عدد، حاوی گروه های تغذیه ای مختلف است که حاوی: چربی، کربوهیدرات، پروتئین و فیبر و فاقد چربی های اشباع شده و کلسترول به نسبت این گروه ها بسیار متنوع هستند.
خیارشور تعادل باکتریهای مفید را حفظ میکند که به تقویت سیستم گوارشی سالم کمک میکند، علاوه بر این، آسیبهای ناشی از مصرف مداوم آنتیبیوتیکها را کاهش میدهد.
با درمان مشکل افزایش تولید اسید معده، درد زخم معده را تسکین می دهد.
حفظ سلامت کبد و محافظت از آن در برابر مواد شیمیایی و آسیب آنها.
استحکام استخوان ها را افزایش می دهد زیرا حاوی نسبت بالایی از مواد معدنی و ویتامین ها است.
افزودن سرکه هنگام تهیه خیارشور، سطح قند خون را در حالت طبیعی حفظ می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.