میوه های خوراکی خوشمزه بیش از 2500 سال است که به عنوان غذا استفاده می شود! اشباع و تقویت می کند، شادابی را در خستگی مزمن باز می گرداند.
علاوه بر آجیل از سایر قسمت های درخت پسته اکبری ایوب نیز استفاده می شود:
- برگ ها و گال های ناشی از شته ها (تورم ها، رویش ها) از لبه های برگ – به عنوان منبع تانن و سایر تانن ها (غلظت تا 20٪ در برگ و 50٪ در رویش) در پانسمان پوست خوک / گاو، جزء داروها و اساس رنگدانه های بدون ریزش برای صنعت نساجی.
- برگ ها و شاخه ها – برای ایجاد ikebana و دکوراسیون گل.
- رزین – برای ساخت لاک ها و اسانس های با کیفیت بالا (منبع پینن که از آن سقز و سایر مواد ارزشمند سنتز می شود). چوب قوی، متراکم، بادوام و بسیار گرم – نجاری، از جمله – برای منبت کاری های هنری.
در طب عامیانه، پسته را به دلیل اثر ضد درد در قولنج (کبدی، معده) می دانند و به عنوان دارویی برای استفراغ، سرفه، سل و ناباروری مردانه استفاده می شود.
مضرات و موارد منع مصرف
پالپ پروتئین-چربی می تواند باعث ادم، آلرژی غذایی و افزایش فشار خون شود.
در اینجا دلیل توصیه نشدن آجیل است:
- مبتلایان به آلرژی؛
- زنان حامله؛
- مبتلا به آسیب شناسی کلیه، از جمله نقرس و سنگ کلیه؛
- افراد دارای اضافه وزن؛
- بیماران مبتلا به فشار خون بالا
اسانس ها که کمتر از 0.01 درصد در برگ ها نیستند باعث سرگیجه می شوند.
آجیل تند و شیرین به شکل خام و فرآوری شده (از جمله حرارتی) خوب است.
برای نگهداری کوتاه مدت (تا 12 ماه!) محصولات، میوه ها در آفتاب خشک می شوند.
پسته هایی که در آب نمک خیسانده و برشته شده اند و همچنین بلانچ شده و آب نباتی شده اند، ماندگاری بیشتری دارند.
پسته به قنادی ها (حلوا، شیرینی، کیک، شیرینی) و غذاهای لذیذ: سوسیس، رب اضافه می شود. آنها به عطرها و لوازم آرایشی طعم می دهند و حتی جایگزین قهوه می شوند.
و روغن معطر به روش سرد و “گرم” از لپه ها خارج می شود.
کیک باقی مانده از فشار دادن به حیوانات تغذیه می شود.
پسته در شب برداشت می شود، زیرا اسانس ها و رزین ها می توانند باعث مسمومیت و سردردهای شدید در طول روز شوند.
در زمان های قدیم، پسته را “آجیل جادویی” می نامیدند، اما چینی ها جالب ترین نام را برای پسته گذاشتند: “آجیل شاد” – احتمالاً به این دلیل که شکاف بین پوسته ها شبیه لبخند است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.