اسانس زیره سیاه عمده برای اثرات ضد التهابی در سلولهای RAW 264.7 تحریکشده با لیپوپلیساکارید (LPS) و مکانیسمهای زیربنایی مورد بررسی قرار گرفت.
ترکیبات فرار در اسانس با استفاده از کروماتوگرافی گازی – طیف سنجی جرمی (GC-MS) شناسایی شدند که فراوان ترین ترکیب آن کومین آلدئید (8/48 درصد) بود.
روغن زیره از طریق مهار NF-kB و پروتئین کینازهای فعال شده با میتوژن اثرات ضد التهابی در سلولهای RAW تحریکشده با LPS اعمال میکند که پتانسیل آن را به عنوان یک عامل ضد التهابی نشان میدهد.
از دانه های زیره به طور سنتی برای درمان اسهال استفاده می شود. عصاره آبی دانه زیره سبز (100، 250 و 500 میلی گرم بر کیلوگرم) در برابر اسهال در موش های صحرایی آلبینو القا شده با روغن کرچک مورد بررسی قرار گرفته است (Sahoo et al., 2014). عصاره مهار قابل توجهی در فراوانی اسهال، تاخیر در زمان اجابت مزاج، ترشح مایع روده و رانش روده به صورت وابسته به دوز نشان داد.
فیبریلاسیون α-سینوکلئین (α-SN) یک فرآیند حیاتی در پاتوفیزیولوژی چندین بیماری نورودژنراتیو، به ویژه بیماری پارکینسون است. مطالعه ای بر روی اثرات بازدارنده اسانس C. cyminum بر فیبریلاسیون α-SN نشان داد که ترکیب طبیعی کم فراوان، کومینالدئید می تواند فیبریلاسیون α-SN را تعدیل کند،
عصاره، روغن و TQ موشهای دیابتی N. sativa باعث کاهش پراکسیدهای لیپیدی و هیپرگلیسمی ناشی از دیابت شدند و به طور قابلتوجهی فعالیت انسولین و SOD سرم را در بافتها افزایش دادند.
موش های دیابتی ناشی از STZ-NA تجویز خوراکی TQ وابسته به دوز وضعیت گلیسمی را بهبود بخشید. سطوح ins دهد چنین آلدئید فعال طبیعی می تواند کاربردهای درمانی بالقوه ای داشته باشد.
اسانس زیره به تنهایی دارای خواص ضد التهابی نیست. اما خود دانه های زیره در یک مطالعه آزمایشگاهی که روی موش ها انجام شد، درد و التهاب را کاهش داد.
ممکن است به کاهش کلسترول کمک کند
هیپولیپیدمیک ماده ای است که به بدن شما کمک می کند تا سطوح بالای چربی هایی که به شما آسیب می زند را کنترل کند
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.