آب ژاول صنعتی یا هیپوکلریت سدیم(Sodium Hypochlorite) یکی از نمونه های مواد شیمیایی است که در صنایع شویندگی، رنگ، خمیر و کاغذ و … کاربرد فراوانی دارد.
آیا شما در فروشگاه ها از راهنمایی مشاورین جهت خرید آب ژاول صنعتی تا به حال استفاده کرده اید؟ آیا می دانید آب ژاول جامد چیست؟
برای تهیه آب ژاول برای هر نوع کاربری می توان از مشاورین فروش در فروشگاه ها کمک گرفت. آب ژاول نوعی ترکیب سفید کننده و ضد عفونی کننده می باشد. و در انواع مایع و جامد به صوت گرانول موجود بوده و مورد استفاده افراد قرار می گیرد. استخر ها از مهمترین موارد مصرف این نوع از محصولات می باشند.
کاربردهای آب ژاول صنعتی
آب ژاول محلولی است که در ایران آن را با نام وایتکس می شناسند.
Sodium Hypochlorite با فرمول شیمیایی NaOCl و با نام های هیپو کلرید سدیم، هایبو، وایتکس، سفید کننده، آب ژاول صنعتی، بیو کلریت سدیم، آنتی فرمین، اکسید کلرید سدیم نام گذاری شده و همچنین اکتیو 16% و بصورت فله با تانکر و بشکه 250 کیلویی به فروش می رسد.
آب ژاول به صورت محلول می باشد و ناپایدار است و به واسطه نور و حرارت خاصیت خود را به مرور از دست می دهید.
آب ژاول | هیپو کلریت سدیم نابود کننده انواع قارچ ها، ویروس و باکتری ها بوده و به عنوان یک ماده ضد عفونی کننده و دافع بو در مخازن آب و فاضلاب ها، وان حمام و لباس ها و .. برای اهداف صنعتی و خانگی مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین در اماکن و تهیه و توزیع مواد غذایی در اشپزخانه ها و رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرد.
از محلول آب ژاول پتروشیمی برای پاک سازی لکه های لباس نیز استفاده می شود و به عنوان سفید کننده و لکه بر در مصارف خانگی خریداری می شود.
بیشتر بخوانید:مایع سفید کننده صحت
در این بخش به مصرف استفاده ازآب ژاول (وایتکس) می پردازیم:
مصارف خانگی:
1.سفید و روشن نمودن لباس
2.از بین بردن لکه های ایجاد شده بر روی لباس
3.گند زدایی کردن و از بین بردن میکربها، باکتری ها، کپک ها، قارچ ها و بسیاری از ویروس ها
سایر مصارف آب ژاول:
1.گند زدایی نمودن چاه های آب
2.ضد عفونی و گند زدایی استخر
3.گند زدایی و از بین بردن بوی نا مطبوع در فاظلاب ها
4.ضد عفونی نمودن مراکز بهداشتی و بیمارستانی
ویژگی های آب ژاول | هیپوکلریت سدیم
بیشتر بخوانید: مایع سفید کننده پوست گلرنگ
هیپوکلریت سدیم یک محلول زرد رنگ و شفاف می باشد که دارای بوی مشخصی بوده و همچنین هیپوکلریت سدیم دارای چگالی 1.1 است. با توجه به چگالی که اب ژاول یا همان هیپو کلریت سدیم دارد بایست در زمان فروش محصول دقت نمود که مشتری لیتری یا کیلویی نیاز دارد چرا که قیمت مواد در لیتر و کیلو اختلاف دارد بنابر این در زمان بسته بندی مواد در هر گالن 220 لیتری اب ژاول 242 کیلو گرم مواد و در ظرف 1000 لیتری آی بی سی حدود 1.100 کیلوگرم اب ژاول پر می شود لذا برای محاسبه لیتر به کیلو بایست مقدار ععد لیتر را در چگالی 1.1 ضرب نمود تا مقدار عدد به کیلو گرم بدست آید. همچنین آب ژاول (هیپوکلریت سدیم) به صورت فله و حمل با تانکر در ظرفیت های 25 الی 27 تن حمل می شود.
روش تولید هیپوکلریت سدیم
آب ژاول (Sodium Hypochlorite) به دو صورت تولید می شود:
1- واکنش گاز کلر با هیدروکسید سدیم
Cl2 + NaOH ——– NaClO + NaCl + H2O
2- واکنش سدیم بی کربنات با کلسیم هیپوکلریت
Na2CO3 + Ca(OCl)2——– 2NaOCl + CaCO3
3- الکترولیز محلول سدیم کلراید
همچنین مایع سفید کننده وایتکس که در مصارف خانگی از آن استفاده می شود از ترکیب نسبی محلول آب ژاول و آب تولید می شود که تولید آن بستگی به نوع مصرف دارد که درصد های آن در تولید متفاوت می باشد.
فروش آب ژاول صنعتی
آب ژاول صنعتی، همان هیدروکلریت سدیم در مخزن های 1000 لیتری، گالن های 220 لیتری، 20 لیتری، و بصورت فله حمل با تانکر صورت می پذیرد. شما مشتریان گرامی می توانید آب ژاول را از فروشگاه های اینترنتی تهیه کنید اما بایست به این امر دقت نمایید که از فروشگاهی خرید کنید که با قیمت رقابتی و بصورت مداوم بتواند مواد مصرفی شما را تامین نماید و همچنین در قیمت و کیفیت مواد هم بایست توجه نمود لذا آب ژاول صنعتی نسبت به کیفیت و حجم خرید قیمت آن تغییر می کند. شرکت آرسیان کو آمادگی دارد مواد مصرفی شیمیایی مشتریان عزیز را تولید تامین و با بهترین قیمت به صورت دائمی تقدیم نماید.
صادرات آب ژاول به صورت فله و بسته بندی
آب ژاول صنعتی ،هیپوکلریت سدیم با بسته بندی های مختلف به کشور های همجوار صادر می شود. نوع بسته بندی هیپوکلریت بستگی به در خواست مشتری و قوانین گمرکی کشور مقصد دارد لذا شرکت آرسیان کو آمادگی دارد آب ژاول را به صورت عمده و فله و بسته بندی در ظروف های درخواستی به کشورهای مختلف صادر نماید. دلیل اینکه نوع ظروف و حمل آب ژاول در صادرات یکسان نیست این است که به عنوان مثال برای صادرات آب ژاول | هیپوکلریت سدیم به شمال عراق می توان آن را به صورت فله و یصورت تانکری صادر نمود ولی برای صادرات به جنوب عراق حمل با تانکر ممکن نیست چراکه طبق قوانین جنوب عراق حمل مواد شیمیایی باید به صورت بسته بندی صورت بپذیرد و همچنین در صادرات اسید سولفوریک و اسید کلریدریک هم به همین نحو می باشد غیر از داشتن مدارک جهت صادرات و واردات مواد بایست طبق این مقررات حمل و در گمرک تحویل و ترخیص شوند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.