گردو خشک تازه چربیهای سالم، فیبر، ویتامینها و مواد معدنی را تامین میکند و این تنها آغازی است که چگونه میتواند از سلامت شما حمایت کند.
در واقع، علاقه بسیار زیادی به این یک آجیل وجود دارد که طی 50 سال گذشته، دانشمندان و کارشناسان صنعت سالانه در دانشگاه کالیفرنیا، دیویس، گرد هم میآیند تا در کنفرانس گردو درباره آخرین تحقیقات سلامت گردو بحث کنند.
رایج ترین نوع گردو، گردوی انگلیسی است که مورد مطالعه ترین نوع نیز می باشد.
گردو دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بالاتری نسبت به سایر آجیل های معمولی است (1Trusted Source، 2Trusted Source).
این فعالیت از ویتامین E، ملاتونین و ترکیبات گیاهی به نام پلی فنول ها ناشی می شود که به ویژه در پوست کاغذی گردو وجود دارد (2Trusted Source، 3Trusted Source، 4Trusted Source).
یک مطالعه اولیه و کوچک در بزرگسالان سالم نشان داد که خوردن یک وعده غذایی غنی از گردو از آسیب اکسیداتیو کلسترول LDL “بد” پس از خوردن غذا جلوگیری می کند، در حالی که یک وعده غذایی با چربی تصفیه شده این کار را نمی کند.
این مفید است زیرا LDL اکسید شده مستعد تجمع در شریانها است که باعث تصلب شرایین میشود. گردو منبع عالی آنتی اکسیدان است که می تواند به مبارزه با آسیب اکسیداتیو در بدن شما کمک کند، از جمله آسیب ناشی از کلسترول بد LDL، که باعث افزایش تصلب شرایین می شود.
گردو نسبت به هر آجیل دیگری دارای چربی امگا 3 بیشتری است و 2.5 گرم در هر وعده 1 اونس (28 گرم) را فراهم می کند (6، 7 منبع معتبر).
چربی امگا 3 از گیاهان، از جمله گردو، اسید آلفا لینولنیک (ALA) نامیده می شود. این یک چربی ضروری است، به این معنی که شما باید آن را از رژیم غذایی خود دریافت کنید.
با توجه به موسسه پزشکی، دریافت کافی ALA 1.6 و 1.1 است. گرم در روز به ترتیب برای مردان و زنان. یک وعده گردو با این دستورالعمل مطابقت دارد.
مطالعات مشاهده ای نشان داده است که هر گرم ALA که در روز می خورید، خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی را تا 10 درصد کاهش می دهد.
گردو منبع خوبی از فرم گیاهی چربی امگا 3 است که ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.
التهاب ریشه بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری قلبی، دیابت نوع 2، بیماری آلزایمر و سرطان است و می تواند ناشی از استرس اکسیداتیو باشد.
پلی فنول های موجود در گردو می تواند به مبارزه با استرس اکسیداتیو و التهاب کمک کند. زیرگروهی از پلی فنول ها به نام الاژیتانین ها ممکن است به ویژه درگیر باشند.).
باکتری های مفید در روده شما الاژیتانین ها را به ترکیباتی به نام urolithins تبدیل می کنند که در برابر التهاب محافظت می کند.
چربی امگا 3 ALA، منیزیم و اسید آمینه آرژنین موجود در گردو نیز ممکن است التهاب را کاهش دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.